Over ons

Bouwbedrijf Olympia is een professioneel aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam. We zijn een betrouwbare partner voor alle soorten reparatiewerkzaamheden in- en rond het huis. Al ruim zeventien jaar gespecialiseerd in opbouw, uitbouw, splitsen van woningen, schilderen, stuken, tegelen en timmeren. We beschikken over een ervaren team van vaklieden: timmermannen, dakdekkers, loodgieters en elektriciens.

Bouwbedrijf Olympia levert altijd kwaliteit. Wij zijn betrouwbaar en komen onze afspraken altijd na. Dit betekent dat u altijd zekerheid kunt verwachten. Bovendien beschikken wij over deskundigheid. Wij zijn klantgericht en doen ons best om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Missie

Bouwbedrijf Olympia staat voor renoveren van zowel nieuwe als oude panden, en nieuwbouw, met altijd een hoog kwaliteitsniveau.

Visie

Onze lange ervaring van 17 jaar zorgt ervoor dat wij de klant altijd kunnen adviseren en daardoor in overleg tot de het best mogelijke resultaat kunnen realiseren.

Wat we doen

Slopen

Wilt u een muur slopen of denkt u eerder aan een gehele renovatie van uw woning? Wij hebben alle middelen, ervaring en kennis in huis om het slopen zo gemakkelijk mogelijk uit te voeren.

Bouwen

Wij kunnen een opbouw of aanbouw voor u verwezenlijken. Heeft u iets anders in gedachten, dan bespreken we de mogelijkheden.

Dak

Het is mogelijk dat wij uw dak aanpassen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit: dakopbouw, daklekkages, isolatie en nog veel meer.

Tuin

We kunnen uw tuin compleet renoveren. Van het leggen van stenen, het ophogen van de grond tot aan het maken van een tuinhuisje.

Loodgieter

We voeren diverse loodgieter werkzaamheden uit. Lekkage’s oplossen, leidingen verleggen of aanpassen zijn slechts een paar voorbeelden hiervan.

Timmerwerk

Met onze ervaren timmermannen is alles mogelijk. Een aantal timmerwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn: renovaties aan kozijnen, op maat gemaakte kasten, maar ook complete verbouwingen.

Schilderen

Uiteraard kunnen wij uw woning ook schilderen. Binnen- en buitenschilderwerk is beide mogelijk.

Stucwerk

Voor uw stucwerk, kunt u ons ook benaderen. Wij kunnen diverse ruimtes voor u stucen.

Metselwerk

Ook voor al uw metselwerk kunt u bij ons terecht. Wij kunnen al het metselwerk uitvoeren om aan uw wensen te voldoen.

Vloeren leggen

Wilt u een nieuwe vloer leggen? Wij helpen u hierbij graag.

+ En meer!

Dit is slechts een kleine opsomming van de diensten die wij aanbieden. Bel of mail ons gerust om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Wij komen onze beloftes na!

Betrouwbaar

We hebben nog steeds jarenlang contact met onze vorige opdrachtgevers. Ze zijn nog steeds erg tevreden over onze diensten en blijven hier gebruik van maken.

Zekerheid

We werken met offertes en blijven doorgaan tot de opdracht af is gemaakt. We zullen niet stoppen tot u tevreden bent met het eindresultaat dat wij voor u maken.

Deskundigen

In ons team zitten allemaal vaklieden. Ze hebben jarenlang ervaringen in de bouw. We werken dan ook alleen met de best die van hun werk houden te doen.

Aanpak

We pakken alles grondig aan! Vanaf het begin tijdens het gesprek tot het eindresultaat. We laten niets half afgemaakt achter. U bent verzekerd van top kwaliteit en service!